Racisme is een verdienmodel

This is a dutch article the translation can be found at the bottom of this article.

Tegenwoordig als je iets aankaart wat all tientallen jaren een probleem is in Nederland wordt je voor racist uitgemaakt en wordt je gecensureerd door bijvoorbeeld Twitter. Dat er iets is met Turken en Marokkanen is een probleem dat we niet mogen ontwijken, het is een probleem in Nederland. Waarom zijn zij een probleem? Ten eerste hun religie, de islam staat er niet goed voor. Ten 2e hebben deze mensen een bepaalde houding die niet past in ons Nederland. Maar tegenwoordig als je ook maar problemen van deze groepen benoemt wordt je tot racist gebombardeerd. Je kan niks meer zeggen of de internet gekkies bestempelen je als racist. Definitie racist is toch echt een ander iets, en kritiek op cultuur en religie hebben niks met racisme te maken. Er zijn veel problemen met moslims in Nederland omdat ze zich niet kunnen aanpassen, hun religie is hun leven en hun religie past niet in Nederland. Kijkend naar wat er met onze tradities gebeurt is het enorm schandalig dat mensen van buitenaf onze tradities verzieken. Het is dan ook niet gek dat nationalisten zoals ik enorm veel kritiek op deze mensen geven. Nederland is een land dat iedereen verwelkomt maar wat krijgen we er voor terug? Terreur in bepaalde wijken in Nederland door Marokkanen, we hebben een probleem en dat zijn mensen die zich niet in Nederland aanpassen. Racisme is een soort obsessie die media creëert, het is allemaal spel van het groter geheel de moralistische politiek en de media allemaal komen overwaaien uit de Verenigde Staten.

Wat doen we eraan om ons land weer terug te krijgen? ENG