Kika: Nu een bescheiden donateur

This is a dutch article the translation can be found at the bottom of the article.

Ik ben inmiddels een bescheiden donateur van Kika en ik heb veel meer ideeën liggen om kika verder te helpen. Kika Doppen is een onderdeel waar door je plastic doppen spaart en zodoende het kan recyclen en de opbrengst naar Kika gaat. Het is belangrijk dat elk kind met of zonder deze ziekte (Kanker) een goed en een gezond leven kan hebben, daarom zet ik mij in voor Kika, en eigenlijk voor alle kinderen. Er zijn triest genoeg ook al veel kinderen overleden aan deze ziekte en er zijn genoeg kinderen die hun 12ste verjaardag nooit halen zullen. Toch voor de steun aan Kika kunnen deze kinderen toch nog in hun laatste momenten gelukkig zijn. Het is triest, maar we kunnen niet onder die realiteit vandaan dat veel kinderen dood gaan aan kanker. Daarom is het ook zo belangrijk dat Kika er is voor deze kinderen.

Wil je meer weten over Kika: Klik dan deze link KIKA

Translation ENG