The Resistance for free thinking Verkiezingen Nederland

This is a dutch article, the translation will be here ENG Google Web translation

Ik doe niet mee aan de verkiezingen maar wensen en punten heb ik zeker. Die ga ik dan ook in een aparte sectie neerzetten. Alles wat ik vertel en hoe ik het zou willen is puur mijn visie en mening hoe ik het graag zou willen.

Mag ik wat zeggen? Ik steek netjes mijn vinger op hoor. Laat ik direct zeggen dat mijn partij er niet bij zal zitten waarop ik in Maart zou moeten stemmen. Daarom hier een beetje een verkapte programma van de punten dat ik belangrijk vind.

Uit de EU: Allereerst zou ik graag uit de EU stappen om samen met België, Luxemburg een kleine unie te vormen. Samen kunnen we een aardig leger opbouwen om ons grondgebied te beschermen. Samen zijn wij sterker en groter en kunnen we zeker internationaal mee gaan doen om gebieden schoon te vegen van religieus geweld. En natuurlijk internationale samenwerking met Rusland om de stabiliteit en relatie sterk te verbeteren.

Media/Pers: Ik zou graag zien dat media vrijheid ingeperkt wordt tot alleen het realistische verhaal dat objectief gebracht moet worden. Media is een grote reden waarom er zoveel verdeeldheid heerst binnen Nederland. Het wordt dan ook tijd dat media ‘de pers’ zich met dingen gaan bezig houden wat echt relevant is voor ons als mensen binnen Nederland. We moeten stoppen met show nieuws en andere walgelijke soort gelijken die niets relevants bieden waar wij als burgers iets aan hebben.

Zorg en welzijn: De maffia praktijken die farmaceuten erop na houden dienen bestraft te worden en gezien te worden als misdaden tegen de mensheid. Farmaceuten moeten werken op basis van ieders gezondheid en niet op basis van ‘geld verdienen’ geen enkele zorginstelling werkt met winst oogmerk, wie overhoud steekt het in zorginstellingen dat het tekort komt. Socialisme moet heersen binnen de zorg, iedere medewerker in de zorg verdient een basis loon, specialisten mogen tot max 50 % meer verdienen. De rest zal toch echt uit je hart moeten komen om te zorgen voor.

Onderwijs: Onderwijs moet voor iedereen toegankelijk en gratis zijn tot en met 23 jaar. Onderwijs moet gegeven worden zonder enige religieuze inbreng. Religie en onderwijs per direct scheiden. Of te wel Religie is verboden dit te onderwijzen aan kinderen die in Sinterklaas geloven, met een glimlach natuurlijk, maar religie heeft geen plaats in onze realistische wereld.

Religie: Ik kan hier heel simpel over zijn elke vorm van religie is in publieke ruimte verboden. Geen religieuze inmenging meer in politiek. Kerken en andere soort gelijken gebouwen gaan met de grond gelijk en maken plaats voor ontmoeting centra voor jong en oud. In een realistische wereld kunnen we fictie niet gebruiken.

Immigratie en vluchtelingen: We kunnen niet tolereren dat ons land massaal wordt overgenomen door buitenlandse mensen die niet onze traditie kennen en onze manier van leven accepteren. Iedereen die Nederland wil inkomen zal moeten leren hoe wij leven en zal de taal moeten leren. Tijdens deze lessen zullen mensen aan de rand van de grens in een speciale provincie worden onderwezen. Wie niet slaagt gaat terug naar land van herkomst, wie wel slaagt mag Nederland voor proef 6 maanden verblijven om haar zijn leven via werk op te kunnen bouwen. Wie daar niet in slaagt gaat terug naar land van herkomst. Wie slaagt mag voor 1 jaar werken en leven in Nederland waarin zij alle rechten hebben als ieder ander mens in de BENELUX. In de proeftijd zal Nederland gerant staan voor opbouwen van iemands leven. Niemand kan Nederlander worden, tenzij je hier bent geboren.

Onderdruk het kapitalisme: We omarmen het idee van socialisme en communisme met het oog op iedereen verdient een eerlijk leven en iedereen wordt als gelijken behandeld. Geen discriminatie op seksuele voorkeur, geen discriminatie op basis van huidskleur. Geen enkel mens is gestoord of gek mits een specialist dit onderzoekt en bevestigd. Alle mensen vanaf 14 jaar dienen minsten 2 jaar in dienst te gaan in het leger, en aldaar medische kennis op te doen, en hoe te overleven in ernstige situaties. Het is belangrijk dat iedereen instaat is iedereen te kunnen helpen op welke manier dan ook. BENELUX moet minstens 3 miljoen parate militaire bevatten mocht dit nodig zijn. We gaan terug naar een 3 politiek partijen systeem. We schrappen de monarchie en worden samen met de BENELUX een nieuwe republiek!

Defensie en Klimaat: Defensie is er opgericht om te strijden voor veiligheid in andere landen en het beschermen van de BENELUX een leger dat ook capabel is om cyberoorlogen en criminaliteit direct te antwoorden met keiharde sancties en tegen maatregelingen. Het leger dat minstens 3 miljoen manschap dient te hebben moeten ons beschermen tegen de Amerikaanse dreiging en inmenging van binnenlandse politiek en leven. De Amerikanen zijn een continu dreiging voor ons en de wereld, het leger moet dan ook zoveel mogelijk samenwerken met Rusland en China om de Amerikaanse dreiging en arrogantie te isoleren van de rest van de wereld. Het klimaat is een continue vormende natuur verschijnsel waar de mens een kleine invloed op hebben. Daar mee zeg ik niet dat we geen rekening moet houden met het klimaat, maar verduurzamen en goede voorlichting wat wij als mensen bij dragen aan het klimaat. Al is onze bijdragen echt niet zo groot als hoe dat nu wordt verteld.

De rest zoals Handel: Ik krijg typ tyfus van al dit getik, maar wat handel betreft lijkt het mij duidelijk dat alles wat wij maken, verbouwen, en transporteren wij daar van allen kunnen groeien. Individuele handels akkoorden met alle landen afsluiten is het beste wat we kunnen doen. Handel moeten ten alle tijden los staan van onderlinge relaties. De BENELUX verkoopt geen wapens aan anderen dan alleen bondgenoten. We gaan immers niet wapens verkopen aan landen die potentieel een gevaar zijn voor de BENELUX. Ons strafrecht moet anders, de doodstraf wordt heringevoerd en rechters worden gekozen door 1 van de 3 partijen in ons politiek bestel.

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt en ook kunnen dingen worden toegevoegd.

ENG Google Web translation