Stichting Artsen Voor Waarheid

This is a dutch article translation can be founded at the bottom of this page.

Ik wil me best graag verdiepen in zaken en zeker als het gaat om onze gezondheid. Weet je wat het lastige is? Wat is nou wel waar en wat is nou niet waar? Het klinkt allemaal heel beangstigend wat Elke de Klerk (Huisarts) allemaal verkondigt. Natuurlijk zijn deze theorieën bij mij bekend zie even onderstaande Youtube uitleg van Elke de Klerk. De video kan verwijdert worden door Youtube (Ik probeer hem up-to-date te houden) dus voor het geval dat, heb ik hem ook even gedownload.

Ik vind het heel erg ver gaan, en ik weet niet wat ik ervan moet denken. We willen allemaal de keiharde waarheid, we willen allemaal gezond zijn. Maar dit soort informatie doet wel wat met mij, maar geloven kan ik het nooit helemaal zeker doen. Dit is gewoon erg lastig! Natuurlijk leven we in een controle staat/wereld en in een wereld waar alles draait om geld. Gezond verstand in een systeem dat er bij gebaat is de controle te willen hebben, is niet iets waar je zomaar om heen kan gaan. Wat is gezond verstand? Wat nou als ik en de overheid niet gelooft en Elke de Klerk niet? Want geen van beiden zijn in mijn beleving een 100% bewijs van iets dat ik ook graag bewezen wil hebben. Ik ga dit sowieso in de gaten houden, ik hou veel al in de gaten, dus dit kon er ook nog wel bij. Ik ga er dus dit jaar zeker nog op terug komen.

ENG Translation

Wordt vervolgd…