(Dutch article)Toen ik ging leven was ik onhandelbaar en een kanker jong

Translation (ENG)

Verhalen en psychisch misbruik ze zullen nooit worden erkend! Drank misbruik, loze beloftes, egocentrisch denken, en als ongewenst ter wereld komen. Dat zijn verhalen dat mijn familie nooit zal vertellen of niet eens zullen begrijpen wat zij voor schade hebben aan gericht. 34 jaar heeft het moeten duren voor ik de potentie in mijzelf zag, jaren alcohol misbruik, jaren lang hebben mensen mij gebruikt en beschadigt, jaren zocht ik de erkenning maar nooit zal krijgen. Mijn nichtjes, neefjes, zusjes, broertjes valt niks te verwijten die zijn met de illusie opgegroeid dat ik een onhandelbaar kind was, en nooit is tegen hen de werkelijke waarheid verteld. Ik ben 5 jaar van de drank af, ik ben mezelf geworden, ik ga in de zorg werken en zal iedereen laten zien dat ze geen flauw benul hebben wie ik ben en waar voor ik sta. Simpel denkende mensen die geen raad wisten, en het enige wat zij doen en altijd doen is de schuld op een ander schuiven, het is altijd zo geweest, en is nog steeds zo. Het Initiatief om contact te zoeken heb ik altijd gedaan, maar zij, nooit, zij denken alleen maar aan hun zelf altijd al gedaan en dat is nu niet anders. Toen ik aan mijn nieren werd geopereerd waren ze allemaal als de kippen bij, ziek en onschuldig, maar wanneer ik ging leven was ik onhandelbaar en een kanker jong. Dat zijn zomaar even voorbeelden hoe ik als jong kind werd genoemd, nog voor dat ik kon leren schrijven of wat dan ook was mijn familie al een zooitje gescheiden van elkaar. Beiden kanten van mijn familie heeft aangetoond te simpel voor mij te zijn, ik heb mijn fouten, en als kind mocht ik die niet maken. Zielig verhaal of niet, maar dit is in het kort wel hoe een fantastische jeugd ik heb gehad, ja op het internaat was mijn jeugd goed met als kind de nodige problemen. Hechting angst, sociale angst, geweld, kortom PTSS jaren lang, en verdwijnt nooit meer. Als jij mij niet had gewild had je het juiste moeten doen, en tal van rapporten van de raad van de kinderbescherming is nooit iets mee gedaan, omdat dit bewust werd tegen gehouden en werd goed gepraat. Alles goed praten wat zij verkeerd deden, dat schetste een beeld bij jullie over mij wat niet klopt, wat nooit geklopt heeft. Adoptie was de enige juiste keuze geweest, en had ik een heel ander leven geleid dan wat ik nu heb geleid. Maar ik ben sterker, mentaal niet meer te breken, en zal mijn kinderen never nooit niet de jeugd geven die ik heb gehad. Ik zou van mijn kinderen houden, altijd en overal zonder de boel te bedonderen.

van 7/21 op internaat gewoond

van 21/30 de zwarte bladzijdes van mijn leven geschreven

30/34 opweg naar wie ik echt ben