Nicky Verstappen (Dutch article)

Translation (ENG)

Deze zaak maakt mij intens verdrietig vooral ook om dat deze zaak al 22 jaar slopend is voor de familie van Nicky. En zelfs daarna zal deze wond nooit dichten. Ik was er niet bij toen hij werd vermoord, ik heb dus geen andere gedachten gang dat wat ik voorbij zie komen in de media. Maar het mag duidelijk zijn dat Jos B zijn sporen op nicky doen vermoeden wat de familie vermoed, of sterker nog zij zijn ervan overtuigd dat Jos B Nicky heeft vermoord en misbruikt. Als dit zo is volgens de rechter dan hoort deze man nooit meer vrij te komen, en verdient dan ook wat ik hier eerder scheef de dood-straf, of een straf dat hij lang zal herinnerd worden aan wat hij heeft gedaan met het 11 jarige jochie die in de bloei van zijn leven was. Mijn handen jeuken als ik deze video zie die op 7 Oktober verscheen op Youtube de ouders en familie hadden spreek recht en hebben daar gebruik van gemaakt.

Ik wens de familie de waarheid

Ik wens de familie geluk voor in de toekomst

Ik wens dat de dader nooit meer vrij komt en elke dag herinnerd moet worden aan wat hij een 11 jarige jochie heeft aangedaan.